• Formato de libro: PDF, Epub, DOCx, TXT
  • Numero de paginas: 400 p pages
  • Tamaño del archivo: 22MB
  • Clasificacion:

Sinopsis de LA REPUBLICA PNEUMATICA II: ELS QUATRE CONFINS:

Una novel.la trepidant i plena d'intrigues, que agradara als lectors de llibres d'aventures, als de ciencia-ficcio i als de novel.la historica.
De spres de fugir de Barcinomagna, acusats de traicio a la Republica, en Marcus i els seus companys Caius Verus, Iulia i Megistos coneixeran els inhospits confins del seu mon i descobriran un lloc llegendari. Mentrestant, a Roma, la dictadura pren forma. La guerra amb la Xina sembla inevitable, i les maquines del Collegium amenacen de provocar una destruccio de proporcions mai vistes. El viatge d'en Marcus, pero, sera tambe interior, i coneixera tant l'amor com el sofriment. La pregunta que ha dut sempre a dins, el turmentara: On deu ser realment la seva mare? On va anar quan va f ugir de Barcinomagna? Es cert que s'ha refugiat en un lloc remot de l'Asia central? De la respostas d'aquesta pregubnta no nomes en dependra el futuir d'En Marcis sino el futur de tota la humanitat.

LA REPUBLICA PNEUMATICA II: ELS QUATRE CONFINS

Comentarios

Wegleitner

OH DIOS mío!Este tiene que ser uno de ... si no es el mejor libro que he leído. Fue tan bien escrita, y los personajes eran todos increíble.

Luther

link activo: uploadable

Senger

le gusta Gracias enlace de descarga 4!

Judi

honestamente puede decir que fue una de las mejores cosas que jamás he leído

Burim

joder . .este es SOLOS el dvd 3 . .donde coño habeis metido los otros 2 ?

Leave a Comment